|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Lommelygte
Indhold på siden:

Lommelygte.
En lommelygte er et fantastisk stykke legetøj, som kan bruges igen og igen. Lommelygten kan lyse konstant eller blinke. Der følger en snor med, så lommelygten kan sættes på håndledet. Batterier 3 stk. AAA som ikke medfølger Kreativt legetøj fra Spiegelburg..
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Udeliv - Mest til drenge - Mest til piger
LED lommelygte med gaveæske.
LED lygte i aluminium. Xenon kulør på lyset. Benytter standard AA batteri. Leveres med gaveæske.   Lygten er stænktæt med gummipakning til batterierne, kan bruges i let regn. Materiale: Aluminium..
Kategori: Camping & Hiking - LED lygter
Energizer Lommelygte inkl. 3 x AAA batterier.
.
Kategori: Værktøj -
Ansmann lommelygte Future T500F IP54 1600-0060.
Hvis du har brug for en praktisk og pålidelig lommelygte, har du fundet, hvad du søger med en professionel Ansmann Future T500F-lommelygte. Den har en stor knap og er ideel til robust brug, uanset om det gælder betjening med én hånd eller handsker. Denne lommelygte er udstyret med den nyeste.
Kategori: Camping & Hiking - Isenkram Redskaber Lygter
Blulaxa LED Lommelygte 10W, kold hvid, dæmpbar, 2 skifte etaper, Signal blinkend.
Mærke: Blulaxa; Dæmpbar: ja; Strømforbrug: 10W; Lysfarve: koldhvid; Lysstrøm: 580lm; Farvetemperatur: 6500K; Gennemsnitlig levetid: 100000Std.; Farvegengivelsesindeks: 80Ra; Størrelse: Ø∕ L: 4,06∕ 21,30cm#br#; IP-værdi: IPX6.
Kategori: Pærer - Belysning & lamper
Philips Disney Lommelygte - Anna.
Denne Disney Lommelygte med Anna fra Frost. Lygten er formstøbt med indbygget LED og formgivet så den ligger perfekt i hånden. Fakta: L94xB55xD28mm. Bruger 2xAAA batterier (ekskl.).
Kategori: Indendørs belysning - Indendørs Børnelamper Lygter, natlampe og projektor
Geber - Recon Lommelygte m. Hvidt/Rødt/Blåt/Grønt lys.
Recon Lommelygten fra Gerber er bygget med fire forskellige slags lys, der nemt skiftes via en drejeskive. Lygten er fremstillet i robust aluminium og har samtidig en lav vægt på blot 75 gram..
Kategori: Camping & Hiking - Minilygter
Duracell Lommelygte Nøglering.
Duracell Lommelygte Nøglering. Lille og smart lommelygte fra Duracell som kan sidde i dit nøglebundt eller bælteremmen på dine bukser. Er robust i kabinettet og er vandafvisende så den ikke tager skade ved brug i regnvejr. håndtaget er beklædt med skridsikkert gummi for et fast greb. . Den mørke tid er.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Lommelygten - Lizi Boyd - Bog.
Et barn ligger i telt og læser ved lyset fra en lommelygte, hvis lys glimtvis afslører detaljer i den mørke skov omkring teltet. I lysets skær finder barnet sine støvler og begiver sig ud i....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
B Toys Projektor Lommelygte.
En sjov projektor lommelygte fra B. Toys, hvor du kan skifte mellem forskellige motiver foran lyset, og projektere motivet op på væggen. Fra 4 år..
Kategori: Baby Spisetid - 1239
Nortec Lommelygte 9 Led 2 Stk.
LED-lommelygte i aluminium med 9 kraftige lysdioder Længde: 13 cm Bruger 3 stk AAA-batterier (medfølger ikke) Sæt med 2 stk.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Værkstedsudstyr|Arbejdsbelysning
Led Lenser lommelygte P6.2.
Lommelyten har den brugervenlige og låsbare enhåndsbetjente fokusering, hvor lyskeglen på et splitsekund nemt samles og spredes med samme hånd, som holder lygten. Den fokuserede lyskegle har en rækkevidde på op til ca. 120 meter. Den mat sorte overfladelakering,giver brugeren et forbedret greb om lygten. Data.
Kategori: Camping & Hiking - El-artikler - Lommelygter
Disney Cars Lommelygte.
Denne lommelygte fra Disneys Biler har motiv fra filmene. Lommelygten er smart at have med sig på eventyr..
Kategori: Camping & Hiking - Legetøj-Eksperimenter & Videnskab-Lommelygter
GPBatteries GP Discovery lommelygte Ursa.
På latin betyder Ursa slet og ret bjørn. Og det er i sig selv en meget passende beskrivelse for denne lommelygte, hvis robusthed er i absolut særklasse. Lommelygten holder strøm i intet mindre end 40 timer, og den er desuden nem at oplade, hvis du er i besiddelse af en powerbank. Ursa lader sig end ikke slå.
Kategori: Holdere & Tasker - Electronic Cell Phones Accessories
INOVA X1 lommelygte 80 Lumen.
Inova X1 er en LED lommelygte af meget høj kvalitet, og en af de første modeller af lommelygter som er produceret med (skarpe) LED. Reflektoren (parabolen) er fremstillet af aluminium. Lygtehuset er fremstillet af olid aluminium, og ikke aluminiums rør. Selve lygtehovedet er fremstillet i rustfri.
Kategori: Camping & Hiking - Lygter / pandelamper
Shada Lommelygte-batteri Shada 11.1 V 5.4 Ah.
Lommelygtebatterier i høj kvalitet til din professionelle lommelygte..
Kategori: Elartikler - Energi Batterier Batteri - Udstyr Lommelygte-batterier
Nextorch lommelygte k10.
.
Kategori: Camping & Hiking - Lommelygte til vandring: Køb LED lygte til vandreturen her
Energizer - lommelygte (7638900340419).
.
Kategori: Camping & Hiking - Oevrig belysning|
Trespass Illumination - Gummibelagt lommelygte - 3 dioder - 160 x 40 mm..
.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Lommelygter
V3
Kategorier på sider:

Lysstofrør Glødelampe Le Klint lamper LED lamper Pærer A pærer Gode råd om valg af pærer Gulvlamper Vigtige begreber ved lys Børnelamper Lys Bordlamper Julelys Sparepærer Kampagnetilbud LED pærer Sparepærer diverse Lommelygte Lamper og lysdæmper Bolig ting Olielamper Gode råd om lamper Udendørslamper Projektør Lamper Væglamper Loftlampe Lysstofrør diverse Flere lamper A pærer er billigst i længden Maglite Havelamper Lampeskærme
 
 
 Du er her: Lampe - Lamper Lampe - - Hvad er Lampe en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.