|
|
Lån  


 
Annonce:


Havelamper
Indhold på siden:

havelamper 6 stk. LED med jordspyd og solpaneler.
Dette soldrevne lampesæt er det perfekte supplement til din have, terrasse, gangsti eller altan. LED-lampekuglerne bliver leveret med jordspyd og et solpanel. Det er særdeles nemt at sætte op. Hver lyskugle er soldrevet og lavet af slidstærkt plastik, de.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning Haven Hjem & have LED lamper Udendørsbelysning
Royal Botania Spiky Lounge Havelampe led IP65.
Spiky Lounge - Udendørs gulvlampe fra Royal Botania. En lampe som kan bruges alle steder. I udestuen, på terassen, cafeen, restauranten, i haven osv. Tæthedsklasse IP65 CL.II. 230V (indbygget driver) med indbygget 3W 2700K 300lm Powerled (som kan udskiftes). Længde 100cm med vippebart 10cm hoved. Leveres med.
Kategori: Indendørs belysning - Udendørs Bord, Gulv og Standerlamper
vidaXL havelampe aluminium mørkegrøn/sort.
Denne lygtepæl, som har en højde på 41 cm, er perfekt som dekorativ belysning i haven, på terrassen, langs stier eller i indkørslen. Den er velegnet til pærer med en maksimal effekt på 60 W. Den vil ikke kun tilføre en dejlig atmosfære til din have, men den vil også gøre det meget nemmere og mere behageligt.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have / Belysning / Udendørsbelysning
Philips myGarden Abelia Opladelig Batteri Havelampe.
Philips myGarden Abelia Bordlampe - Opladelig. Den opladelige Abelia Bordlampe fra Philips er på samme tid både til praktisk belysning på havebordet, og en moderne lanterne med indbygget LED lys, der giver et varmt hvidt lys til de mørke nætter. Philips' udendørs batteri bordlampe er lavet i vandtæt materiale.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
IP44.de Shot Havelampe 15W Antracit - IP44.de.
.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -> Udendørslamper -> IP44.de Udendørslamper -> Shot Havelampe 15W Antracit - IP44.de
V-Tac 12W LED havelampe - Sort, med spyd, IP65, 230V - Kulør : Neutral, Dæmpbar : Ikke dæmpbar.
12W LED - der erstatter 60W. Forsynes med 230V Lysstyrke på 720 lumens og et fokuseret lys på 30 grader, der sikrer et kontrolleret lys. Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvalitet.
Kategori: Pærer - Havelamper
HORTUS havelampe på spyd 0,8W ST5715.
Køb billig HORTUS havelampe på spyd 0,8W ST5715 Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 451577, ean nr.: 5704413011213.
Kategori: Indendørs belysning - Varekartotek - GN Belysning
Heitronic 35951 Mundan Havelampe Kugle LED (RGB), Energisparepære E27 11 W Hvid.
.
Kategori: Udendørs belysning - Belysning - Udendørsbelysning - Havelamper (Bedlamper/Pullerter)
Ledvance Smart+ Gardenpole Multicolor havelamper.
De 5 Ledvance Smart+ Gardenpole Mini Multicolor havelamper er et flot touch til din balkon, terrasse, have eller lignende. Lamperne er dæmpbare, og takket være RGBW farvespektret kan de skabe den helt rigtige lyssætning..
Kategori: Indendørs belysning - Belysning
LED havelampe m/sensor (250lm) Hvid - Technaxx.
.
Kategori: Diverse - Lamper - LED havelampe
Lightson Ellips Havelampe Aluminium.
.
Kategori: Kontorudstyr - Hardware/Kontor, hjem & skole/Belysning/Udendørsbelysning/
GN Belysning HORTUS havelampe på spyd 0,8W ST5715.
HORTUS havelampe på spyd 0,8W ST5715.
Kategori: Diverse - Bolig / Fritid
vidaXL havelampe aluminium mørkegrøn/sort.
Denne lygtepæl, som har en højde på 41 cm, er perfekt som dekorativ belysning i haven, på terrassen, langs stier eller i indkørslen. Den er velegnet til pærer med en maksimal effekt på 60 W. Den vil ikke kun tilføre en dejlig atmosfære til din have, men den vil også gøre det meget nemmere og mere.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
Luxform havelamper Newman 12V.
LED-havelampen Newman fra Luxform er en stemningsfuld udendørslampe, der vil skabe en hyggelig stemning i din have, når mørket falder på. Den er ideel til belysning af statuer, pyntegenstande eller specielle buske og træer, og gangstier samt mørklagte områder bliver belyst på stemningsfuld vis om.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
vidaXL soldrevet havelampe rund LED 15 cm 4 stk. med jordspyd.
Dette soldrevne LED-lampesæt leveres med rør, jordspyd og genopladelige batterier. Det er en perfekt, dekorativ belysning til haver, terrasser, stier, gårdhaver og altaner. Hver kuglelampe er lavet af slidstærkt plastik, der sikrer mange års brug. Med to indvendige 0,1 W LED-lys kan hver kuglelampe.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
Steinel soldrevet havelampe med sensor XSolar SOL-O S sølvfarvet 052652.
XSolar SOL-O S fra Steinel er en vægmonteret lampe, der vil være en særdeles praktisk tilføjelse til dit udendørsområde, da den fungerer helt uafhængigt af strøm, og den tænder og slukker automatisk. Den er helt soldrevet takket være det integrerede, mikroprocessorstyrede monokrystallinske.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
Luxform LED-havelampe Mizar soldrevet 50 lm.
Vores smarte, soldrevne Mizar-havelampe fra Luxform har en fast, hvid soft-tone LED-pære, og den giver dig et ensartet lys, som garanterer sikkerhed og pålidelighed året rundt! Denne soldrevne lampe har en høj lumen, og den har samtidig et højere antal lumen i forhold til en normal solcellelampe,.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
Luxform LED-havelampe Comet soldrevet 25 lm.
Vores smarte, soldrevne Comet-havelampe fra Luxform har en fast, hvid soft-tone LED-pære, og den giver dig et ensartet lys, som garanterer sikkerhed og pålidelighed året rundt! Denne soldrevne lampe har en høj lumen, og den har samtidig et højere antal lumen i forhold til en normal solcellelampe,.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
vidaXL soldrevet havelampe kugleformet med jordspyd LED 30 cm 2 stk..
Dette soldrevne LED-lampesæt leveres komplet med rør, jordspyd og genopladelige batterier. Det er en perfekt dekorativ belysning til haver, terrasser, stier, gårdhaver og altaner. Hver kuglelampe er lavet af slidstærkt plastik, der sikrer mange års brug. Med fire indvendige 0,1 W LED-lys kan hver.
Kategori: Udendørs belysning - Hjem & have Belysning Udendørsbelysning
V3
Kategorier på sider:

A prer Gode rd om valg af prer Brnelamper Prer Olielamper Lys Vglamper Maglite Lampeskrme Kampagnetilbud Spareprer Vigtige begreber ved lys Gulvlamper Gode rd om lamper Julelys Loftlampe Bordlamper Flere lamper Lamper og lysdmper Havelamper Lamper Lysstofrør Gldelampe Spareprer diverse LED prer Lysstofrr diverse Projektr Le Klint lamper A prer er billigst i lngden Bolig ting Udendrslamper LED lamper Lommelygte


 Du er her: Lampe - Netannoncer Lampe -