|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gulvlamper
Indhold på siden:

SLV Gulvlampe SLOTBOX 40, firkantet, antracit, 4,3W LED, varmhvid.
Mærke: SLV; Denne lampe kan benyttes til lyskilder af følgende energiklasser:: A++ - A; Denne lampe er udstyret med indbyggede lysdiodelamper og har fatninger til lyskilder af følgende energiklasser: A++ - A; Driftsspænding: 230V~; Konstantstrøm: 350mA; Lys type: Standerlampe; Lampe type: LED; Strøm.
Kategori: Indendørs belysning - Udendørs lamper Standerlamper
Bloomingville Gulvlampe Gold Metal.
Bloomingville Gulvlampe Gold Metal fra Bloomingville.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have
HÃœBSCH Gulvlampe, messing/hvid, metal/glas.
Hübsch designer smukke danske kvalitetsmøbler og lamper og interiør i moderne skandinavisk stil. De er elsket i det danske hjem, grundet deres brede udvalg. Se deres smukke gulvlamper lige her, som fås i mange forskellige størrelser og farver. ø25xh60cm, E27/40W.
Kategori: Indendørs belysning - Furniture
BALL Gulvlampe blank Messing.
BALL G9 Gulvlampe Messing. 230V / G9 3W LED pære 3000Kelvin 240lm. (inkl.) / Højde 130cm. / Ledningslængde 250cm. m/afbryder..
Kategori: Indendørs belysning - Brands Frandsen Lamper
Dancover Gulvlampe Standy, 35x35x180cm, Hvid.
Produktspecifikationer:Bredde: 0,35Længde: 0,35Højde: 1,80Ramme: Aluminium & StålFarve: HvidUV: UV-modstandsdygtigVandtæt: VandafvisendeVægt: 15Elegant, moderne design Stærkt og holdbart polyethylenStander i aluminium og stål Stødabsorberende UV-modstandsdygtig Vejrbestandig E27 pære medfølger H.
Kategori: Udendørs belysning - Lighting
Filibabba Gulvlampe LED Hvalen Christian.
Vores store hval-lampe er en videreudvikling af vores populære lille Hvalen Christian-lampe. Det er den sødeste lampe at have stående på børneværelset og dens milde udtryk tiltaler både store og små. Lampen er produceret i hård plast, så den kan holde til at børn kan sidde på den og desuden er der monteret en.
Kategori: Baby Spisetid - 4636
Filibabba Gulvlampe - Big LED Whale - 50 cm - Hvid.
Filibabba Gulvlampe - Big LED Whale - 50 cm - Hvid.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Lampe
vidaXL Gulvlampe bue papir 210cm.
Dette er en standerlampe lavet af håndlavet papir i en cremet hvid farve. Coveret er let at justere i højden ved at skubbe det op eller ned, til en maksimal højde på 210 cm. Den enkle, men moderne design passer perfekt i soveværelset, stuen eller spisestuen og skaber en hyggelig atmosfære. Desuden.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Lamper
Koziol Gulvlampe Orion Transparent, Hvid.
En flot gulvlampe til børneværelset fra Koziol. Lampen giver et behageligt lys, som skaber den perfekte belysning til at lege i. Det stilrene design gør, at den er flot i indretningen og kan også anvendes i stuen eller køkkenet. Mål: H30,5 x B31,5 x D31,5 cm. Materiale: Plastik..
Kategori: Indendørs belysning - Børneværelset-Lamper & Belysning-Gulvlamper
YEP! Gulvlampe petroleum.
YEP! Gulvlampe fra Halo design, og er tegnet af Michael Waltersdorff er den enkelte klassiske stil, med tanke på at have en fleksibel gulvlampe som ydermere er funktionel. Den giver en god belysning da den tillige er hvidlakeret på inderskærmen som er med til at presser maksimalt lys ud af lampen. Den er med.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper
House Doctor Gulvlampe, Club, Sort/Hvid - H. 130 cm.
Skab en hyggelig læsekrog i stuen med en smuk gulvlampe. Den iøjnefaldende gulvlampe Club fra House Doctor er et dekorativt modspil til din stues øvrige detaljer. Gulvlampen har et stilrent design, der passer til de fleste hjem. Den skaber stemning – både med sit lys og sit design. De stringente linker og det.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Leika Gulvlampe-FOD.
Herstal Leika Gulvlampe-fod (uden skærm). Den simple gulvlampe i krom metal fra Herstal som giver dig mulighed for, helt selv, at bestemme hvilken skærm du vil bruge på. Krom metal gør den eksklusiv i looket og passer godt til alle farver af skærme. Forslag til skærme Vi har flere super fine bud på.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Gulvlampe - stor buet i kobber.
Gulvlampe - stor buet i kobber. En meget stilren og enkel lampe med blank skærm i kobber. Højeste punkt på lampen er 205 cm. Den strækker sig 140 cm ud og lyspunktet er 155 cm fra gulv. Skærmen kan vippes. Diameteren på lampeskærmen er 45 cm og diameteren.
Kategori: Indendørs belysning - Home & Garden Lighting
Gulvlampe, hvid, bambus Bloomingville.
Gulvlampe, hvid, bambus Bloomingville er en unik gulvlampe. Lampen kan bruges mange forskellige steder i boligindretningen, som hyggebelysning til børneværelset, eller ved siden at stueplanten i køkkenet. Lampen er fremstillet af bambus, som er et utrolig.
Kategori: Indendørs belysning - Pendel lampe Bloomingville
Lampenwelt.com Gulvlampe Liana i konkav form med stof.
Tidløs gulvlampe Liana i hvid med stof Gulvlamper med stof er altid et yndet valg, for de producerer et meget hyggeligt lys, som er meget populært som supplerende belysning om aftenen. Man kan så også vælge at slukke den primære belysning og får et lys, der er som skabt til en atmosfære af velvære til.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Gulvlamper
Eglo Dundee Gulvlampe, Mint.
Eglo, som er startet i Østrig i 1969, er en af verdens mest succesfulde producenter af dekorativ belysning til boligen. Don Diego er en gulvlampe i retro stil med en stor metalskærm. Lampen har E27 fatning og leveres uden lyskilde. Tekniske specifikationer * Farve: Mint * Materiale: Stål * Højde: 1355 mm *.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Indendørs belysning - Gulvlamper
Eglo Baya Gulvlampe LED, Satin/hvid.
Praktisk gulvlampe med lyskilde både mod loftet og som læselampe. Lampen har indbyggede LED lyskilder og dæmper Tekniske specifikationer * Farve: Satin/hvid * Materiale: Stål/Glas * Dybde: 360 mm * Foddiameter: 250 mm * Højde: 1800 mm * Fatninger: Indbygget LED * IP-klasse: IP20 * Spænding: 230V.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & belysning - Gulvlamper - Eglo
Nordlux Ray gulvlampe i krom.
Enkel, elegant gulvlampe med hvid glasskærm. Lampen er med indbygget afbryder og E14 fatning.  Data Farve: Krom Materiale: Metal Glasfarve: Opal hvidt glas Ledningslængde: 180 cm Højde: 150 cm Bredde: 28 cm Fremspring: 39 cm  Skærmdiameter: 12 cm IP-klasse: IP20 Fatningstype: E14 Maks. watt: 40W .
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Gulvlamper - Nordlux
VIPP Gulvlampe Sort.
.
Kategori: Indendørs belysning - Lampetyper Gulvlamper
V3
Kategorier på sider:

Udendørslamper Væglamper Gulvlamper Glødelampe Gode råd om valg af pærer Olielamper Lommelygte LED pærer A pærer Lamper og lysdæmper Lampeskærme Loftlampe LED lamper Kampagnetilbud Vigtige begreber ved lys Projektør Lamper Sparepærer Pærer Flere lamper Maglite A pærer er billigst i længden Sparepærer diverse Havelamper Bordlamper Julelys Børnelamper Le Klint lamper Lysstofrør Lys Bolig ting Lysstofrør diverse Gode råd om lamper
 
 
 Du er her: Lampe - Lamper Lampe - - Hvad er Lampe en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.