|
|
Lån  


 
Annonce:


Bordlamper
Indhold på siden:

JOX Bordlampe Gul One Size.
Lys dagen op med denne Bord Lampe i Gul, et alsidigt valg, der passer til ethvert rum i hjemmet fra det svenske mærke Jox. – Lavet af metal. – Kontakt på ledningen. – Kun til indendørs brug. – EU-stik. – Maks 25 Watt. – E14 elpære (medfølger ikke). – 220-240V. – Mål: 40 cm i højden. – Bredde på lampeskærm: 20.
Kategori: Indendørs belysning - Indretning Belysning Bordlamper
EGLO bordlampe Carlton 2 sort og hvid.
Denne Carlton 2-bordlampe i en unik facon fra EGLO har et flot, moderne design, og den vil uden tvivl være en dekorativ tilføjelse i ethvert lokale. Lampen består af en hvid lampeskærm i stof og en sortfarvet stålbase. Denne iøjnefaldende lampe vil give dit interiør en industriel stil. Lampen har en.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Lamper
Bordlampe, Fuhrhome - Madrid - Sort.
Madrid er navnet på en smuk bordlampe. Lampen er en maskulin fortolkning af den legendariske arkitektlampe. Det flytbare lampehoved i sort er i kontrast til de markante skruer og lampearmen i genbrugstræ. Med elegance og den nordiske stil kontra det rå lo.
Kategori: Indendørs belysning - Bordlamper
bordlamper 2 stk. touch-knap E14 hvid.
Giv din boligindretning en moderne opgradering med vores yndefulde bordlampe! Disse to bordlamper med touch-knap vil være en funktionel og dekorativ tilføjelse i din bolig. Det moderne design vil med sikkerhed passe ind og føje stil og elegance til ethver.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning Bordlamper Hjem & have Lamper
Silke Bordlampe uden skærm.
Silke Bordlampe uden skærm. Flot mat-sort bordlampe fod som her sælges uden lampeskærm, men hvor du kan få lov at sætte dit helt eget præg på, ved at vælge en lampeskærm du synes er flot. På billederne viser vi dig et par forskellige bud, disse kan du også læse mere om i teksten herunder. Sælges uden.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Bordlampe Lilly Sort Hvid.
En smuk bordlampe med glimtende skærm. Foden er i metal med en flot glasdetalje, der passer til skærmen. Lampen er 49 cm høj og 17 cm i diameter med en E14-sokkel, der kan tage 40 W-pærer..
Kategori: Indendørs belysning - Home & Garden - Lightning
L-1 Led bordlampe m. klemme sort.
L-1, den orginale arkitektlampe nu med LED..
Kategori: Kontorartikler - Root Catalog Default Category Kontormøbler Kontor tilbehør Belysning Kontorlamper
Vuelta Bordlampe, Hvid.
.
Kategori: Indendørs belysning - House & Home - Home & Furniture - Lighting
Beliani Bordlampe Hvid/Sølv AIKEN.
Uanset om du har brug for en ædel bordlampe, et læselys eller en stilfuld natlampe - vil denne elegante lampe tilføje charisma til dit hjem. Foden måler 10 x 30 cm og er lavet af porslin og har et abstrakt mønster i skinnende hvid og sølv. Den runde skærm i ædel sølvgrå måler 20 x 30 cm og giver et.
Kategori: Indendørs belysning - Accessories Lighting Bedside Lamp
JOX Bordlampe Mintgrøn One Size.
Oplys din lille skats værelse med denne Bordlampe i Mintgrøn fra Jox. – Lampe, som passer til alle rum – Skærm og fod i metal – 220V Mål: 17 x 15,5 x 39 cm Materialer: Metal.
Kategori: Indendørs belysning - Bordlamper
Biny Bordlampe Hvid.
.
Kategori: Indendørs belysning - Producenter BINY fra DCW editions
GLOBO bordlampe JEREMY keramisk 41,5 cm 21641T.
Denne JEREMY-bordlampe fra GLOBO vil genoplive dit interiør med sit unikke design. Den keramiske base emmer af elegance, samtidig med at lampeskærmen i tekstil gør lyset blødt og skaber en hyggelig atmosfære. Lampen har en E27-fatning, som er kompatibel med en pære på op til 40 W. Pæren medfølger ikke..
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have / Belysning / Lamper
Nielsen Light bordlampe mamba led sort.
Bordlampe med touch-betjening og justerbar lysstyrke samt fleksibelt hoved. Størrelse: 270/400 mm. Materiale: Plast Lyskilde: (inkl.) LED Spænding: 230 Volt Energimærke: A+ Farve: sort.
Kategori: Indendørs belysning - Elartikler|Belysning|Indendørslamper|Bordlamper
Bloomingville Bordlampe, Blå, Glas,ø20cm GRÅ.
Bordlampe, Blå, Glas,ø20cm Default Title Fin lille bordlampe fra Bloomingville. [split] Varenr.23602755 Størrelse:ø20xh.18 cm,E27,Max 40 W Cord length: 200cm Cord colour: clear.
Kategori: Indendørs belysning - Bordlampe
LED-bordlampe med berøringsstyring Trådløs Qi oplader 1.0 A 5 W 5 lysniveauer.
Denne stilfulde bordlampe giver dig virkelig styringen. Dens 40 superklare LED-lamper kan skifte fra varm til kold hvid ved et tryk på en knap, og den kan vippes til at kaste lys, hvor du skal bruge det, mens lysdæmperen giver dig mulighed for at vælge mellem fem forskellige niveauer af lysstyrke Skridsikre.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
Eva Solo SunLight Bordlampe.
SunLight Solcellelampen er unik, fordi solcellepanelet er skjult. Det er integreret inde i lampen, således at det ikke er synligt. Solcellelampen lyser på en behagelig måde og uden brug af ledning. Efter en dags opladning i fuld sol, kan lampen lyse i op til 20 timer. Lampen har en on/off-knap og kan.
Kategori: Indendørs belysning - Grydeguru
Present Time Bordlampe Hood.
.
Kategori: Indendørs belysning - Bordlamper
Superliving Bordlampe, Mat Dynamo 345, Lys Grå.
Bordlampe i en kølig mat grå farve med hvid ledning og perforeret kant, der får lyset til at tegne skønne mønstre i din vindueskarm. Lampens højde kan justeres med to sommerfugleskruer og hovedet kan drejes 345°. Lampen har en lille fatning E14. Skærmens.
Kategori: Dametøj - Bolig
Dekostar Bordlampe, Beryl.
En super flot bordlampe i industri look. Lampen er lavet i metal og har et råt udtryk. Lampen er ca. 60 cm høj, hvor den er højest og selve lampeskærmen er ca. 16 cm i diameter. Der skal bruges en pære med E27 fatning og max 40 Watt. OBS - der medf.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør
V3
Kategorier på sider:

LED lamper Lysstofrør Bordlamper Vglamper Olielamper Lysstofrr diverse Lommelygte Gode rd om lamper Gulvlamper Lampeskrme Le Klint lamper Havelamper Gode rd om valg af prer Kampagnetilbud Brnelamper Lys Julelys Gldelampe A prer Lamper Maglite Projektr Udendrslamper Bolig ting Flere lamper Spareprer diverse Vigtige begreber ved lys A prer er billigst i lngden Prer Spareprer Lamper og lysdmper Loftlampe LED prer


 Du er her: Lampe - Netannoncer Lampe -